Gespot: Systemisch Co-design
24 Oct '22

Gespot: Systemisch Co-design

– Dutch only –

Datum

24 oktober 2022

Locatie

Microlab, Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven

Terugblik

Dit evenement heeft al plaatsgevonden, benieuwd wat er is gebeurd? Lees de terugblik hier.

Op maandag 24 oktober van 14:30 – 16:30 organiseert het Expertisenetwerk Systemisch Co-design (ESC) het tweede leernetwerkevenement van dit jaar. De workshop en aansluitende borrel zijn onderdeel van Powered by CLICKNL.

Gespot: Systemisch Co-design
Ook vanuit de hogescholen bestaan er verschillende visies op wat een systemisch perspectief is, en dat geldt ook voor co-design. Hoe ziet het eruit als we de twee combineren? Het toepassen van een systemisch perspectief op co-design is niet zo eenvoudig. ESC heeft als doel dat de komende jaren, vanuit onderzoek en vanuit het werkveld, in kaart te brengen.

Tijdens ‘Gespot: Systemisch Co-design’ in samenwerking met Powered By CLICKNL gaan we tijdens de workshop aan de slag met de verschillende verschijningsvormen van systemisch co-design. Waar wordt op het moment onderzoek naar gedaan bij de Hogescholen en welke links zien we met de praktijk? Samen met onderzoekers Petra Cremers en Bas van der Berg, lector Remko van der Lugt, onze werkveldpartners en andere mkb’s uit de creatieve industrie werken we aan een Gigamap van het systemisch co-design netwerk. Samen zoeken we naar gemeenschappelijke thema’s, wat onze persoonlijke uitdagingen zijn en wat zijn de grote onderliggende vragen van het netwerk en partijen uit de praktijk. De workshop en expositie zijn onderdeel van Powered by CLICKNL.