Orchestrator / projectleider / impactmaker

Orchestrator / projectleider / impactmaker

Wil jij ons helpen om impact te maken met onze inzet van Systemisch Co-Design in onderzoek, onderwijs én… de echte wereld! We zoeken een projectleider in de vorm van een orchestrator en/of impactmaker.

De komende jaren willen we het netwerk en haar methodologieën steviger op de kaart gaan zetten en uitbreiden. Daarvoor is het nodig om met bestaande en nieuwe partners initiatieven en projecten te starten die ons in staat stellen Systemisch Co-Design als methodologie of aanpak in te zetten, daarvan te leren en deze vervolgens verder te ontwikkelen.

Daarom zoeken we een projectleider in de vorm van een orchestrator en/of impactmaker. Iemand met visie en strategische kwaliteiten, die ESC vertegenwoordigt en in stelling weet te brengen. Iemand die relevante plekken weet te vinden waar transities spelen en begrijpt hoe onze creatieve praktijken, onderzoek en onderwijs hier betrokken kunnen worden en vice versa. Iemand die zelfstandig kansen signaleert en mogelijkheden verkent, bijvoorbeeld binnen ons netwerk maar ook door andere netwerkbijeenkomsten of symposia te bezoeken passend bij Systemisch Co-Design en/of onze thema’s: onderwijs, gezondheid, digitaal en duurzaam.

Bovendien help je ons vervolgens ook onze impact te dissemineren binnen, tussen en buiten de hogescholen!

De belangrijkste punten op een rij:

  • Startdatum in overleg
  • 24 uur per week
  • Een salaris van minimaal €5.122,09 en maximaal €6.698,86 (schaal 12) bruto per maand
  • Goed te bereiken werkplek in Diemen
  • Een persoonlijke werkomgeving waarin onze studenten en collega’s centraal staan en we elkaar bij naam kennen
  • Samenwerken met vijf hogescholen aan het versnellen van transities

Bekijk de rest van de vacature op de website van Inholland. Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Programma manager Frank Evers via 06 1594 4417 of Frank.Evers@inholland.nl

Website Inholland

25 juli 2023