Innoveren met Labs 2.0

Innoveren met Labs 2.0

Wat een feest bij de lancering van het boek “Innoveren met labs 2.0 – ruimte maken voor duurzaamheids- transities”! Lector Christine De Lille Overhandigde het eerste exemplaar aan directeur Kenniscentrum “Governance of Urban Transitions” Henno Theisens die het boek “brutally honest” noemde. Anja Overdiek schreef samen met Katinka Bergema, Else Boutkan, Fenne van Doorn en Janneke Sluijs aan deze must read voor iedereen die met duurzaamheidstransities aan de slag wil! Het boek is ontstaan uit een samenwerking tussen rond 20 diverse professionals en berust op ervaringen van vier zeer verschillende living labs.  

Welke belangrijke factoren beïnvloeden de lab cultuur? En hoe je bijkomende valkuilen kunt vermijden? Lees het aan de hand van vier aansprekende praktijkcases. Dus sta jij voor een ingewikkelde transitieopgave? En wil je die trotseren in een living lab samen met andere stakeholders? Innoveren met labs 2.0 biedt een bredere visie op het werken in Living labs en gaat verder op de praktische eerdere uitgave Innoveren met Labs.   

  • Anja Overdiek presenteert beide versies van het boek Innoveren met Labs
  • Christine de Lille overhandigt Innoveren met labs 2.0 aan Henno Theissen
  • Christine de Lille overhandigt Innoveren met labs 2.0 aan Henno Theissen

7 februari 2023