Kaart Dutch Design week

Kaart Dutch Design week

Deze week is de Dutch Design Week in Eindhoven. Vanuit het expertisenetwerk hebben we in kaart gebracht wie van ons netwerk en gerelateerde partijen aanwezig zijn. Gebruik de kaart om op zoek te gaan naar partners van het expertisenetwerk en zie welke voorbeelden van systemisch co-design wij zelf al zijn tegen gekomen. We willen je vragen om ook zelf op zoek te gaan naar voorbeelden van systemisch co-design. Upload foto’s en beantwoord een aantal vragen zodat we inzicht krijgen wat jij verstaat onder systemisch co-design.

Gebruik de kaart om zelf een kijkje te nemen op de Dutch Design week en breng een bezoek aan verschillende partijen die aan het netwerk gerelateerd zijn. Op de kaart vind je een mix van events en exposities, niet alles is de hele week te zien en bij sommige events dien je je in te schrijven.  

Deze kaart is ontwikkeld voor het event Gespot: systemisch co-design onderdeel van Powered by CLICKNL. 

23 oktober 2022