PIT#3: Maatschappelijk verdienvermogen

PIT#3: Maatschappelijk verdienvermogen

Klimaat, onderwijs, wonen of de zorg: de grote uitdagingen van deze tijd maken ons duidelijk dat het roer drastisch om moet. We hebben een aanpak nodig met focus op zowel welvaart als welzijn – een combinatie die we ‘maatschappelijk verdienvermogen’ noemen.

Welke rol spelen hogescholen hierin? Je leest het in nummer 3 van het magazine PIT dat als thema Maatschappelijk verdienvermogen heeft. Wina Smeenk vertelt op pagina 23 meer over het Expertisenetwerk Systemisch Co-design en Bart Combee (Voorzitter College van Bestuur Hogeschool Inholland) noemt ESC als een manier om veranderingen succesvol en duurzaam te maken. In het magazine is ook een overzicht van andere SPRONG groepen opgenomen.

CASE opening Robbert Dijkgraaf en Marjolein Moorman

PIT #3 verscheen op 15 september en werd gelanceerd tijdens de opening van CASE (voorheen Centre of Expertise Arts & Education) in Amsterdam. Sinds 16 september vind je op deze webpagina de digitale versie van PIT.

20 september 2022