Doe mee

Werk je bij een (overheids)organisatie of bedrijf en wil je mee helpen een breed maatschappelijk vraagstuk op te lossen? Of zet je als ontwerper, systeemdeskundige of gedragswetenschapper jouw expertise en creativiteit graag in om nieuwe methodieken, processen en werkvormen te beproeven in lab-omgevingen? Meld je vandaag nog aan!

Doe mee met ons expertisenetwerk

  • Be the change: word onderdeel van een netwerk dat maatschappelijke vraagstukken op een andere manier gaat aanpakken. Met de bril van een ontwerper en systeemdenker. Leer grip te krijgen op complexe maatschappelijke opgaven in jouw regio.
  • Vergroot: help lokale initiatieven en best practices op te schalen naar regionaal en landelijk niveau. Ontdek hoe beleid en middelen efficiĆ«nter in te zetten om transities te versnellen.
  • Innoveer: oogst direct concrete innovatieve resultaten uit de inhoudelijke systemisch co-design-sessies. Geef hiermee een boost aan jouw eigen (op)gave.
  • Ervaar: ervaar de kracht van de werksessies rond systemisch co-design en doe unieke kennis op door samen te werken met onze lectoren met hun specifieke expertises.
  • Leer: ontwikkel een systemisch co-design mindset, word vaardig in processen en methoden en ga hier zelf direct actief mee aan de slag.

Interesse?

Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar frank.evers@inholland.nl.